SoundDock® 10 Bluetooth® digital music system

SoundDock® 10 Bluetooth® digital music system

Zet uzelf schrap voor ons systeem met de beste prestaties voor uw digitale muziek. Het SoundDock® 10 Bluetooth® digital music system is ideaal voor feestjes, bijeenkomsten en uw eigen luistermomentje.

€ 609,95 incl. BTW

Maak een afspraak voor een demonstratie »

Meer informatie

Het enige muzieksysteem dat u nodig hebt

Zet uzelf schrap voor ons systeem met de beste prestaties voor uw digitale muziek. Het SoundDock® 10 Bluetooth® digital music system is ideaal voor feestjes, bijeenkomsten en uw eigen luistermomentje. Dankzij de veelzijdigheid en audioprestaties kunt u van dit systeem het primaire systeem voor al uw muziek maken. Geniet van levensecht geluid over het hele bereik dat zelfs de grootste kamer bij u thuis vult. Dock uw iPhone of iPod. Of stream vanaf elk willekeurig Bluetooth®-apparaat. Probeer het zelf en geniet.

  • Ons SoundDock®-systeem met de beste prestaties, ontworpen om het primaire muzieksysteem bij u thuis te zijn

  • Krachtig, levensecht geluid en een vol bereik, dankzij de Bose®-waveguideluidspreker-technologie

  • Geschikt om uw gedockte iPhone of iPod af te spelen en op te laden

  • Stream muziek, van apps of sites zoals Spotify of de muziek die u zelf hebt opgeslagen, met de meegeleverde Bluetooth® -adapter

De hoge prestaties van Bose®-technologie

Tijdens het luisteren ervaart u een groot toonbereik, van de diepe lage baspartijen tot de heldere hoge tonen van een zanger. Dit bereik is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking van de exclusieve waveguide-technologie en een woofer die hoge prestaties levert. En dit betekent dat u van al uw muziek kunt genieten met een geluid waarvan u wilt gaan zingen en dansen!

Lekker genieten

Het SoundDock® 10 Bluetooth® system mag dan van binnen complex zijn, het is heerlijk eenvoudig te gebruiken en ziet er van buiten net zo ongecompliceerd uit. Plaats gewoon uw compatibele iPhone of iPod in het dock en afspelen maar! Wanneer uw iPhone of iPod in het dock is geplaatst, wordt die meteen door het systeem opgeladen. Met de afstandsbediening kunt u gemakkelijk het systeem bedienen en door uw afspeellijsten bladeren.

En wanneer u wilt overschakelen naar een Bluetooth®-apparaat, hoeft u alleen maar het iPod-dock om te ruilen voor de Bluetooth®-adapter en draadloos verbinding te maken met een Bluetooth®-apparaat zoals een smartphone, tablet of laptop. In een mum van tijd kunt u de muziek die op uw apparaat is opgeslagen of die u via internetbronnen zoals Spotify wilt luisteren, streamen. Wilt u meerdere dingen doen? U kunt uw apparaat gewoon blijven gebruiken terwijl u naar de muziek luistert.

  • Bluetooth® »
  • iPhone/iPod »

Speelt al uw muziek af

Het systeem kan op meer punten dan docking en streaming worden aangepast. Op de AUX-ingang kunt u meerdere geluidsbronnen aansluiten, zoals een tablet, mp3- of dvd-speler. Er is zelfs een uitgang waarmee u video van uw iPod op tv kunt bekijken terwijl u het geluid via het systeem hoort.