HEOS 1 HS2

HEOS 1 HS2

Draadloos naar je favoriete nummers luisteren via Bluetooth en wifi-audiostreaming in elke kamer van je huis - zelfs de badkamer.

De compacte behuizing is vochtbestendig, waardoor de HEOS 1 ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Sluit je favoriete draagbare apparaat rechtstreeks via de USB-poort aan op de HEOS 1. Er is ook een ingang voor analoge geluidsbronnen.

€ 249,00 incl. BTW

Meer informatie

De HEOS 1 is voorzien van geavanceerde DSP (Digital Signal Processing) voor een volledig frequentie bereik, met aangepaste EQ-geluidsregeling voor een vloeiende, natuurlijke toonbalans en digitale tweekanaals klasse D-geluidsversterking.

De HEOS 1 heeft twee speciaal ontworpen drivers bestaande uit een mid-range driver met een breed bereik en een dome tweeter in een gesloten, vochtbestendige behuizing, waardoor hij ideaal is voor gebruik in een vochtige omgeving.

Luidsprekersysteem met 2 drivers 2 actieve drivers met 1 precisietweeter en 1 midwoofer.

Digitale klasse D-versterking 2-kanaals digitale klasse D-versterking levert hoge efficiëntie, de laagste vervorming en het breedste dynamisch bereik.

Extra analoge lijningang De 3,5 mm stereo analoge extra lijningang biedt gebruikers de gelegenheid een apparaat met een analoge stereo-uitgang rechtstreeks op de HEOS 1 HS2 aan te sluiten.

Bediening stereokoppel Voor het ultieme stereogeluid kunt u 2 HEOS 1 (HS2) luidsprekers zo instellen dat ze samenwerken als een stereokoppel (1 als de linker luidspreker en 1 als de rechter luidspreker).

Muziekabonnementsdiensten Met de HEOS-app kunt u kiezen uit populaire streamingdiensten zoals Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster en Mood:Mix. Meer diensten volgen binnenkort.

Internetradiozenders Streamen: AAC, mp3, WMA (via de TuneIn-dienst)

Ondersteunde muziekbronnen Ondersteunde audioformaten
WMA: tot wel 192kbps.
AAC en mp3: tot wel 320kbps.
WAV, ALAC en FLAC: tot wel 24-bit/192kHz.
DSD: 2.8MHz, 5.6MHz

Bluetooth wordt ondersteund afspelen op één luidspreker of andere HEOS-luidsprekers toevoegen in de Party-modus.

Ondersteunde beeldformaten De HEOS 1 HS2 ondersteunt de beeldformaten JPG, PNG, BMP en GIF album art.

Ondersteunde USB-stations De HEOS 1 HS2 ondersteunt USB-sticks via de ingebouwde USB-poort. Muziekinhoud op een USB-station kan zowel lokaal als op alle HEOS-spelers op je netwerk worden afgespeeld.

Muziek op telefoon/tablet Muziek van iTunes die lokaal opgeslagen is op je iOS-apparaat of muziekbestanden op je your Android of Kindle Fire.

NAS (netwerkopslag) Afspelen vanaf DLNA-compatibele muziekservers.

Leverbaar in zwart en wit.